BREATH OF FIREBreath of Fire

Het jonge Zwitserse kleding merk Breath of Fire is gespecialiseerd in yoga en meditatie kleding. De ontwerpers hebben Breath of Fire hebben functionaliteit, comfort, elegantie en stijl voor ogen. De perfecte pasvorm geeft ruimte om te bewegen. De samenstelling van het materiaal zorgt voor een goede, comfortabele pasvorm.

De speciale yogatops van Breath of Fire zijn zeer comfortabel, stijlvol en elegent. De yogatop is speciaal ontwikkelt voor yoga en de optimale pasvorm geeft ruimte om te bewegen. De yoga top geeft een gevoel van veiligheid en laat u er bijzonder mooi uitzien.

De top Sohang en de bijpassende yogabroek zorgen voor een perfecte, moderne combinatie. Verkrijgbaar is diverse kleuren en maten. De yoga broek broek Sohang, die doet denken aan de stijl van Jodhpur, ruim zittend rond de heupen en billen en aansluitend rond de kuiten, houdt warm en de manchetten kunnen op verschillende manieren worden gedragen. Deze yoga broek is doordacht, is vleiend voor het figuur en elegant. Dankzij de buitensporige roll-downs heeft de broek ondanks het eenvoudig ontwerp een speels element.

Het comfortabele Amba jasje maakt de combinatie compleet. Het jasje kan zowel tijdens de yoga, recreatieve activiteiten als casual worden gedragen.

Het materiaal is zachte, biologische katoen, 5% elastran wat zorgt voor de goede pasvorm. De zachte kleuren en de speciale behandeling van de stof geven de kleuren extra elan. Om de kleding mooi te houden wordt aangeraden; niet te heet wassen en niet in de droger.

Amba jasje Breath of FireSohang yoga shirt Breath of FireYogatop jade Breath of FireYoga kleding Sohang broek, Breath of FireYogakleding, Sohang broek zwart, Breath of Fire

Bezoek onze webshop voor meer yogakleding:  Yogini.nlMenu