ASQUITH LONDONYogakleding Asquith London

Asquith London heeft een bijzonder mooie collectie kleding gemaakt van organisch katoen en bamboe. De kleding is in de eerste plaats ontwikkeld voor yoga maar kan zeker ook casual worden gedragen.

De kleding van Asquith London zorgt voor een luxueus gevoel,  de elastische taille banden zorgen voor 100% ondersteuning. De ontwerpen zijn tijdloos, elegant en klassiek.

Het kledingmerk Asquith London vindt zijn oorsprong in Engeland. De kleding wordt vervaardigd in een kleine fabriek, in de buurt van New Delhi, India. De werkomgeving van de medewerkers is goed, schoon en veilig en de producten voldoen aan hoge en strenge normen. Alle medewerkers zijn minimaal 18 jaar en ontvangen minimaal het minimum loon. De organische katoen stoffen zijn GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd.

De bamboe stof die voor de kleding wordt gebruikt is zacht en duurzaam, sterk absorberend en laat de huid ademen en absorbeert het vocht uit het lichaam. De stoffen worden streng gecontroleerd en getest op onder andere piling, krimp en kleurechtheid.

Bezoek onze webshop voor meer yogakleding: Yogini.nlMenu